Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@08:03:48 GMT

وجود۱۱ساختمان پلاک قرمز در منطقه۱۱

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۱۸۲۸

شهردار منطقه ۱۱ تهران با اشاره به وجود ۱۱ ساختمان ناایمن و پلاک قرمز در این منطقه، گفت: ساختمان‌های علاء‌الدین، آلومینیوم و پاساژ مهستان در دسته ساختمان‌های ناایمن منطقه ۱۱ قرار می‌گیرند و ساختمان «آزاد» نیز به علت مشکلات ایمنی که دارد پلمب آن از امروز آغاز می‌شود. ناطقان: سید محمد موسوی با اشاره به وجود ساختمان‌های ناایمن منطقه۱۱، گفت: به علت ویژگی‌های خاص منطقه ۱۱ تعداد ساختمان‌های ناایمن در آن قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با جدیت و بدون تعارف به این موضوع ورود کردیم هر چند مدیریت آن مسئله‌ای چند وجهی است و به سادگی قابل حل نیست. همه دستگاه‌ها باید با ورود جدی و مطالبه گری در این زمینه به حل این مشکل کمک کنند.

آخرین وضعیت پلمب ساختمان آزاد

وی درباره وضعیت ساختمان آزاد به عنوان یکی از ساختمان‌های ناایمن، اظهار کرد: ساختمان آزاد واقع در خیابان ولیعصر و تقاطع جمهوری، قدمتی ۶۰ ساله دارد. در کشور ما آئین‌نامه‌های مرجع که طراحی ساختمان‌ها بر اساس آنها انجام شده مربوط به ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر هستند. لذا وضعیتی که این ساختمان دارد با هیچکدام از آئین‌نامه‌های سازمان نظام مهندسی مطابقت ندارد.

شهردار منطقه ۱۱ ادامه داد: فرسودگی این ساختمان نیز مزید بر علت شده و حتی اگر اتفاق ویژه‌ای نیز نیفتد ساختمان به اصطلاح خسته است و باید تخریب و نوسازی شود. مالک ساختمان نیز به دلایلی در طبقه ۱- و۲- فضایی را خالی کرده و تعدادی مغازه در آن ایجاد شده است. این موضوع سبب ناپایداری آن از لحاظ مهندسی شده است. مالک این ساختمان نیز در ایران حضور ندارد و وکلای وی این موضوع را پیگیری می‌کنند و این یکی از دلایل کندی روند مقاوم سازی شده است. ما در شهرداری معتقدیم باید بر اساس مقررات سازمان نظام مهندسی هر اقدامی که لازم است نظیر تخریب یا مقاوم سازی انجام شود.

موسوی اضافه کرد: اگر تخریب لازم باشد باید پرونده تشکیل شود و درخواست تخریب داده شود. ما نیز برای این کار تسهیلاتی در نظر می‌گیریم. کارشناسان سازمان نظام مهندسی و شهرداری معتقدند که ساختمان آزاد ایمن نیست و ما بر همین اساس تصمیم گرفتیم آن را در گام اول پلمب کنیم.

شهردار منطقه ۱۱ ادامه داد: جلسات متعددی با مالک، کسبه و معاون دادستان برگزار شد و نتیجه این شد که باید در این ساختمان رفع خطر انجام شود و این موضوع در شورای تأمین هم مطرح شد.

وی درباره چالش‌های اجتماعی ایمن سازی ساختمان آزاد، گفت: ساختمان آزاد ۱۰۰ نفر کسبه دارد و ایمن سازی آن با چالش‌های اجتماعی روبروست. اجرای چنین احکامی سخت است. البته مشکل این ساختمان چیز جدیدی نیست و حدودا شش سال است که این موضوع مطرح است. همه دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی و حتی دستگاه‌های امنیتی با همکاری شهرداری و آتش نشانی باید دست به دست هم دهند تا این موضوع مدیریت شود.

موسوی درباره ساختمان‌های ناایمن در تهران گفت: ساختمان‌های ناایمن تهران عمدتا از نظر استانداردهای آتش نشانی، برق، آسانسور و پله برقی مشکل داشته و بسیاری از آنها قابلیت ایمن سازی را دارند و تا تصمیم قاطعی در این زمینه گرفته نشود شهر ایمن نخواهد شد. اگر در این زمینه محافظه کارانه عمل کنیم وقوع اتفاقات ناگوار دور از انتظار نیست.

وجود ۱۱ ساختمان پرخطر و به اصطلاح پلاک قرمز در منطقه ۱۱

شهردار منطقه ۱۱ درباره آمار وضعیت ساختمان‌های ناایمن این منطقه گفت: ۱۱ ساختمان پرخطر و به اصطلاح پلاک قرمز در منطقه ۱۱ وجود دارد. ساختمان‌هایی که از لحاظ ایمنی متوجه مخاطرات کمتری هستند، بیشترند. ساختمان‌هایی مانند علاءالدین، پاساژ آلومینیوم و پاساژ مهستان در این لیست قرار می‌گیرند و هیچ ساختمان درمانی در این فهرست دیده نمی‌شود.

وی تاکید کرد: اگر رسانه بتواند در همین یک مورد که ایمن سازی ساختمان‌هاست موثر باشد. ماموریت خطیری را به انجام رسانده است.



موسوی درباره وضعیت پاساژ آلومینیوم و ساختمان علاء‌الدین واقع در خیابان جمهوری نیز گفت: مالک ساختمان آلومینیوم بنیاد مستضعفان است و روزانه چند هزار نفر در آن تردد دارند. در ساختمان علاء‌الدین نیز روزانه ۵۰ هزار نفر تردد می‌کنند.

شهرداری سهامدار ساختمان علاء‌الدین نیست

وی درباره مشارکت شهرداری در سهام ساختمان علاء‌الدین نیز گفت: شهرداری سهامدار علاء‌الدین نیست. مشکلات این ساختمان نیز از لحاظ ایمنی در حوزه آتش نشانی است. البته نباید از حق گذشت که مالک پاساژ اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است و علاء‌الدین نسبت به بسیاری از پاساژها از حیث امور آتش نشانی جلوتر است. این ساختمان مشمول ماده ۱۰۰ هم شده که عمدتا نیز اجرا شده است.

شهردار منطقه ۱۱ با اشاره به مشکل اصلی این ساختمان، گفت: مشکل ساختمان علاء‌الدین با اجرای رأی ماده ۱۰۰ و اصلاح پله برقی و تجهیزات آتش نشانی مدرن حل نمی‌شود. مشکل اصلی این ساختمان جمعیت فوق تصور آن است. در ساعاتی از روز این ساختمان پذیرای ۱۰ هزار نفر در "آن واحد" است. این باعث می‌شود که حتی هنگام بروز حادثه کاذب نیز احتمال وقوع بحران وجود داشته باشد. منبع: ایسنا برچسب ها: 11ساختمان ، پلاک قرمز ، منطقه11

منبع: ناطقان

کلیدواژه: 11ساختمان پلاک قرمز منطقه11 ساختمان های ناایمن ساختمان علاء الدین شهردار منطقه ۱۱ ساختمان آزاد پلاک قرمز ساختمان نیز ساختمان ها ایمن سازی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ارزیابی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم کامل شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • ببینید | ۴۰ ساختمان روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان در آتش سوخت
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک