Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: بر اساس برآوردهای فنی و مهندسی صورت گرفته، پاساژ علاءالدین ظرفیت ساخت طبقات اضافی را ندارد و اگر حادثه‌ای در این پاساژ رخ دهد ابعاد آن قابل پیش‌بینی نیست. - اخبار اجتماعی -

ناصر امانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره ساخت مجدد طبقات اضافی در پاساژ علاءالدین، با اشاره به اینکه موضع شورای شهر در این زمینه کاملا واضح است، اظهار کرد: شورای شهر و شهرداری به صورت جدی به این موضوع ورود کرده‌اند، چراکه ایمنی جزو اولویت‌های این دوره مدیریت شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما مخالف ساخت دو طبقه دیگر در پاساژ علاءالدین هستیم، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 130 ساختمان ناایمن پرخطر در شهر داریم که باید به سرعت برای آنها چاره‌‌اندیشی کرد؛ در این شرایط برای مدیریت شهری بد است که اجازه دهد ساختمان‌های ناایمن حتی نوساز تعدادشان افزایش یابد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: پاساژ علاءالدین بر اساس برآوردهای فنی و مهندسی صورت گرفته بیشتر از طبقات فعلی ظرفیت و توان نگهداشت ندارد ضمن اینکه تأسیسات نیز در طبقه بالا ساخته شده است بنابراین هرگونه ساخت و ساز جدید می‌تواند ایمنی ساختمان را با توجه به اینکه روزانه بیش از چند هزار نفر در آن مشغول داد و ستد هستند، به خطر بیندازد.

وی با اشاره به اینکه اگر حادثه‌ای در این پاساژ رخ دهد ابعاد آن قابل پیش‌بینی نیست،  اظهار کرد: ما هیچ خصومت شخصی با کسی نداریم و فقط نگران ایمنی و جان مردم هستیم این در حالی است که هنوز شاهد آثار روانی و مدیریتی ساختمان پلاسکو در حوزه مدیریت شهری هستیم و هنوز خانواده شهدای آتش‌نشان چرایی وقوع آن حادثه را باور نکرده‌اند.

امانی گفت: اگر این حادثه مشابه آن تکرار شود قابل پاسخگویی نیست؛ چه مردم عادی چه امدادگران برایمان فرقی نمی‌کند ما فقط نگران جان مردم هستیم و روی این موضوع ایستاده‌ایم. رئیس شورای شهر و شهردار تهران نیز به شکل جدی در حال پیگیری این موضوع هستند.

وی درباره افزایش ایمنی صورت گرفته توسط مالک در علاءالدین، اظهار کرد: اقداماتی که برای ایجاد ایمنی صورت گرفته برای بهبود وضعیت موجود است و استناد به آن نمی‌تواند مجوزی برای ساخت دو طبقه اضافی باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در ادامه گفت: مدیریت شهری گذشته مخالف انجام این کار بوده اما مالک پاساژ شکایتی انجام داده است و مرجع شبهه قضایی یعنی کمیسیون ماده 37 مجوز ساخت طبقات اضافی را صادر کرده که در مراجع بالاتر قابل نقض است. شورای ششم هم نمی‌خواهد خارج از روال قانونی کاری کند، اما اعتراض و پیگیری خواهد داشت و امیدواریم پیش از اینکه حادثه ای رخ دهد اقدام مناسب صورت گیرد.

سروری: قطعا اجازه ساخت اضافه‌ بنا در پاساژ علاءالدین را نمی‌دهیمزاکانی: تخلف مجتمع تجاری علاءالدین میراث دوره گذشته مدیریت شهری است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علاءالدین شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران پاساژ علاءالدین طبقات اضافی مدیریت شهری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند. هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

زنگنه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پرسپولیس:اهانت به بانوان در ابعاد بین‌المللی قابل پیگیری است
  • تشییع پیکر مطهر شهید تازه شناسایی شده در زرقان
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با ساسولو؛ احتمال استراحت فرانسوی‌ها مقابل گربه سیاه
  • بررسی ابعاد حادثه حریق امام زاده ابراهیم (ع) شفت با حضور میدانی استاندار گیلان+تصاویر
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد
  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی